fbpx

A WebShield Neked szól!

A WebShield más!

Nemzetközi minősítéssel rendelkező etikus hackerként én valóban tudom, hogy hányféle támadás érheti az oldaladat, és hogyan kell azt megtisztítani.
Végleg. Garanciával.
Volt már több ügyfelem, aki bizalmatlan volt – a múltbeli rossz tapasztalatok miatt. Többen elmondták, hogy kifizettek X ezer forintot, de csak ablakon kidobott pénz volt.
Nálunk ez nem fordulhat elő!
Valóban szakember végzi el az oldal ellenőrzését, tisztítását (amennyiben szükséges).
Az elvégzett munkára garanciát adok.
A WebShield folyamatosan monitorozza az oldaladat, és ha bármi problémás dolgot észlel, nagy valószínűséggel előbb fogok tudni róla, mint Te, vagy ügyfeleid!
Csupán ez az, amit nyújthatok neked.
Valódi szakértelmet, és egy olyan bővítményt, amivel nem kell foglalkoznod!

Automatizált védelem

Ez az, amire valóban szükséged van.

Egy bővítmény, amivel nem kell törődnöd!
Aki szeretné megvédeni a weboldalát, vajon arra vágyik, hogy naponta ellenőriznie kelljen az oldalt?
Vagy arra, hogy egy biztonsági bővítmény telepítése után belefulladjon a beállítási lehetőségekbe (aminek a 95%-át talán nem is érti)?
A WebShield egyszer igényel beavatkozást: amikor bekapcsolod.
Minden más terhet levesz a válladról.
Az észlelt támadási minták bekerülnek egy nagy tudásbázisba, így erősítve egyszerre az összes WebShield felhasználó oldalának immunrendszerét.
WebShield használatával az oldalad folyamatos ellenőrzés alatt áll, a frissítések automatikusan települnek,
biztonsági mentések készülnek,
és egy csomó rosszindulatú próbálkozást kiszűr a rendszer.
Működését csak a havi reportból fogod észrevenni.
(És persze abból, hogy nem törik fel az oldaladat!)

Biztonsági mentések

A mentési rendszer segítségével nem fog kellemetlen meglepetés érni!

Jártál már úgy, hogy feltörték az oldaladat, a tárhelyszolgáltató pedig visszatöltött egy néhány napos mentést?
Mindig hangoztatom, hogy ez nem megoldás.
Egyrészt a biztonsági rés ettől nem fog megszűnni, más részről pedig néhány napi munkád és adataid (bejegyzések, vásárlások) mehet a levesbe.

A WebShield mentési rendszere képes arra, hogy akár fájl- vagy rekord szinten ismerje az oldaladon végzett módosításokat.
Ennek következményeként képes arra is, hogy egy új típusú, sikeres támadás után automatikusan helyreállítsa a fertőzött fájlokat, és persze jelezze a WebShield főhadiszállása felé hogy új típusú betolakodót
észlelt.

A WebShield főbb funkciói

WordPress fájlok ellenőrzése

A WebShield ellenőrzi, hogy az oldaladon lévő WordPress, sablon, valamint bővítmény fájlok megegyeznek-e a hivatalosan kiadott verzióval. Ha itt eltérést tapasztal a rendszer, akkor potenciális támadási célpont a honlapod.

Belépési kísérletek korlátozása

Ha valamilyen felhasználóval, vagy IP címmel háromszori hibás belépési kísérletet érzékel a rendszer, akkor kitiltja 30 percre az adott felhasználót / IP címet. Ez egyszerű, de hatékony védekezés a bruteforce támadások ellen.

ORSZÁG SZŰRÉS

Ha a célcsoportod Magyarországon van, akkor teljesen felesleges például Kína vagy Oroszország felől láthatóvá tenni az oldalt. Onnan 99.9%-ban csak támadásokat fogsz kapni, nem pedig rendeléseket. A WebShield figyeli, hogy honnan érkeznek a látogatóid, és ha kell, automatikusan szűri az országokat. (Természetesen ezt felülbírálhatod!) Ezzel a funkcióval semlegesíteni tudod a potenciális hackerek és spammelők körét.

FRISSÍTÉSEK FIGYELÉSE

Frissíteni fontos, mert ez a legjobb módja annak, hogy megvédjük a honlapot a támadásoktól. A WebShield folyamatosan ellenőrzi, hogy van-e frissítés a WordPress motorhoz, sőt, a bővítményekhez és sablonokhoz is! Ha van elérhető frissítés, de díjcsomagod nem tartalmazza az automatikus frissítéseket, akkor a rendszer email értesítést küld számodra.

ADAT FÁJLOK ELLENŐRZÉSE

Egy fertőzés nem csak a WordPress rendszer fájljait érintheti. Éppen ezért a WebShield rendszeresen ellenőrzi, hogy a feltöltött képeid, anyagaid nem változtak-e meg egy esetleges támadás miatt. Valószínűleg nem szeretnél felnőtt tartalmat látni a weboldaladon…

ADATBÁZIS MENTÉS

A WebShield rendszeres mentéseket készít az adatbázisról, melyet a szerverünkön titkosítva tárolunk. Ha szükséges, az adatbázist is visszaállíthatod az elmúlt 1 hét bármelyik mentésére.

FRISSÍTÉSEK TELEPÍTÉSE

Ha nem akarsz állandóan a frissítésekkel bíbelődni, a WebShield elvégzi helyetted. A rendszer elvégzi a szükséges mentéseket, majd a frissítés végeztével értesítést küld az email címedre.

Jelszóerősség mérés

A gyenge, könnyen feltörhető jelszavak ellen. Ha a WebShield ilyet érzékel, jelzi számodra, hogy bizony változtatni kellene!

Adatbázis ellenőrzés

A WebShield az adatbázisodban is keresi az esetleges fertőzés / feltörés nyomait. Ha találunk bármilyen fertőzést, megtisztítjuk az adatbázisodat a kártevőktől!

Fájl mentés

A WebShield képes a képeid, tartalmaid mentésére, valamint ezek mentésből történő visszaállítására. Ha nem férsz el a mentési területen, megmondhatod, hogy a fájlok közül mit mentsünk, és mi a kevésbé fontos. A mentések 1 hétre visszamenőleg elérhetőek.

Gyanús fájlok keresése

Folyamatosan monitorozzuk a tárhelyed és tipikus vírusmintákat keresünk az ott található fájlokban. Ha bármi gyanúsat találunk, és a vizsgálat is fertőzést igazol, helyreállítjuk a fertőzött fájlokat.

WordPress fájl helyreállítás

A WebShield nem csak vizsgálni tudja, hogy az eredeti WordPress fájlok vannak-e nálad! Ha esetleg eltérést tapasztal – mondjuk egy fertőzés miatt – akkor képes a fájl helyreállítására, és ezáltal a fertőzés megszüntetésére.

Ez a weboldal sütiket használ.

Kérlek hagyd jóvá, ha beleegyezel! Természetesen úgy is dönthetsz, hogy ehhez nem járulsz hozzá, azonban így lehetséges hogy a böngészési élmény rosszabb lesz!