fbpx

WebShield WordPress védelmi szolgáltatás

12500 Ft37500 Ft + Áfa

Törlés

Cikkszám: WSWP Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Főbb funkciók

WordPress fájlok ellenőrzése:

A WebShield ellenőrzi, hogy az oldaladon lévő WordPress, sablon, valamint bővítmény fájlok megegyeznek-e a hivatalosan kiadott verzióval. Ha itt eltérést tapasztal a rendszer, akkor potenciális támadási célpont a honlapod.

Belépési kísérletek korlátozása:

Ha valamilyen felhasználóval, vagy IP címmel háromszori hibás belépési kísérletet érzékel a rendszer, akkor a rendszer kitiltja 30 percre az adott felhasználót / IP címet. Ez egyszerű, de hatékony védekezés a bruteforce támadások ellen.

Ország szűrés:

Ha a célcsoportod Magyarországon van, akkor teljesen felesleges például Kína vagy Oroszország felől láthatóvá tenni az oldalt. Onnan 99.9%-ban csak támadásokat fogsz kapni, nem pedig rendeléseket. A WebShield figyeli, hogy honnan érkeznek a látogatóid, és ha kell, automatikusan szűri az országokat. (Természetesen ezt felülbírálhatod!) Ezzel a funkcióval semlegesíteni tudod a potenciális hackerek és spammelők körét.

Frissítések figyelése:

Frissíteni fontos, mert ez a legjobb módja annak, hogy megvédjük a honlapot a támadásoktól. A WebShield folyamatosan ellenőrzi hogy van-e frissítés a WordPress motorhoz, sőt, a bővítményekhez és sablonokhoz is! Ha van elérhető frissítés, de díjcsomagod nem tartalmazza az automatikus frissítéseket, akkor a rendszer e-mail értesítést küldd számodra.

Adat fájlok ellenőrzése:

Egy fertőzés nem csak a WordPress rendszer fájljait érintheti. Éppen ezért a WebShield rendszeresen ellenőrzi, hogy a feltöltött képeid, anyagaid nem változtak-e meg egy esetleges támadás miatt. Valószínűleg nem szeretnél felnőtt tartalmat látni a weboldaladon…

Adatbázis mentés:

A Webshield rendszeres mentéseket készít az adatbázisról, melyet a szerverünkön titkosítva tárolunk. Ha szükséges, az adatbázist is visszaállíthatod az elmúlt 1 hét bármelyik mentésére.

Frissítések telepítése:

Ha nem akarsz állandóan a frissítésekkel bíbelődni, a WebShield elvégzi helyetted. A rendszer elvégzi a szükséges mentéseket, majd a frissítés végeztével értesítést küld az e-mail címedre.

Adatbázis ellenőrzés:

A WebShield az adatbázisodban is keresi az esetleges fertőzés / feltörés nyomait. Ha találunk bármilyen fertőzést, megtisztítjuk az adatbázisodat a kártevőktől!

Fájl mentés:

A WebShield képes a képeid, tartalmaid mentésére, valamint ezek mentésből történő visszaállítására. Ha nem férsz el a mentési területen, megmondhatod, hogy a fájlok közül mit mentsünk, és mi a kevésbé fontos. A mentések 1 hétre visszamenőleg elérhetőek.

Gyanús fájlok keresése:

Folyamatosan monitorozzuk a tárhelyed és tipikus vírusmintákat keresünk az ott található fájlokban. Ha bármi gyanúsat találunk, és a vizsgálat is fertőzést igazol, helyreállítjuk a fertőzött fájlokat.

WordPress fájl helyreállítás:

A WebShield nem csak vizsgálni tudja, hogy az eredeti WordPress fájlok vannak-e nálad! Ha esetleg eltérést tapasztal – mondjuk egy fertőzés miatt – akkor képes a fájl helyreállítására, és ezáltal a fertőzés megszüntetésére.

Comments

comments

További információk

Előfizetés

Negyedéves, Éves

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„WebShield WordPress védelmi szolgáltatás” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ez a weboldal sütiket használ.

Kérlek hagyd jóvá, ha beleegyezel! Természetesen úgy is dönthetsz, hogy ehhez nem járulsz hozzá, azonban így lehetséges hogy a böngészési élmény rosszabb lesz!