fbpx

Mától nem kell kilátástalan harcot folytatnod, hogy megvédd a WordPress oldalad!

A WebShield leveszi a terhet a válladról, hogy csak az üzleteddel foglalkozhass!

Mi a WebShield?

A WebShield egy etikus hacker által írt biztonsági bővítmény WordPress-hez, ami már több ezer WP fertőzést szüntetett meg, és képes arra, hogy az új típusú támadási mintákból tanulva finomítsa az oldalad védelmét!

A WebShield-nek nincs több száz opciója, amit neked kellene beállítani. A bővítményhez valódi támogatást kapsz egy hús-vér etikus hacker személyében.

Oldalad védelmezője Csermák Szabolcs nemzetközi minősítéssel rendelkező etikus hacker, aki – az egyébként elhanyagolt – KKV szektor védelmét tűzte zászlajára. Több éve foglalkozik weboldalak biztonságával, az ő nevéhez köthető a Hackerek Éjszakája nevű figyelemfelkeltő akció, amelyről többek között a HVG és a Piac&Profit is beszámolt.

A te feladatod az üzleted fejlesztése. A mi feladatunk az oldalad védelme! Tekints úgy a WebShield-re, mintha valakinek kiszerveznéd az oldalad biztonságosan tartását. Minden biztonságot érintő téma a WebShield feladata és felelőssége. Garanciával!

Nem vagyok egy technikai zseni, de a WebShield számomra is könnyen emészthető, érthető, plusz mindent Szabolcsék kezelnek, tehát végre valami, amihez nem is kell értenem!! Ha eljön a céged életében az a pillanat, amikor már VAN vesztenivalód, és rosszul esne az, ha egy kampány közepén hirtelen köddé válna a weboldalad, vagy ha több száz feliratkozót veszítenél, mire ráébrednél, hogy nem működnek az adatbázisaid…na, akkor a WebShield neked való! Én maximálisan meg vagyok vele elégedve!

Szalai Gabriella

Év Marketingese, AngolNyelvTanitas.hu

Neked való, ha…

A WebShield neked való, ha azt szeretnéd, hogy a terheket valóban levegyék a válladról! Ha igazi támogatást szeretnél, hogy rögtön ugorjon valaki ha biztonsági kérdésed, vagy problémád akad!

Te nem akarsz a biztonsági beállításokkal bajlódni. Utálod az elterjedt biztonsági bővítmények több száz opcióját állítgatni.

A WebShieldnek egyetlen beállítási lehetősége van, de ezt sem kötelező használnod, hiszen a gyűjtött adatok alapján a WebShield automatikusan megteszi ezt. Csak akkor kell ide nyúlnod, ha szeretnéd felülbírálni!

Profi biztonsági támogatásra van szükséged! Szervezd ki az oldalad védelmét egy mindig éber őrzőre!

Felelősség

Az oldalad biztonsága mostantól a mi felelősségünk!

Nyugodtan hátradőlhetsz, hiszen a bővítmény sok más dolog mellett gondoskodik a következőkről is:

– Tűzfal
– Támadó IP címek, országok kiszűrése
– WordPress fájlok ellenőrzése
– Belépési kísérletek korlátozása
– Frissítések figyelése és telepítése
– Biztonsági mentések készítése
– Adatbázis mentések készítése
– Adat fájlok ellenőrzése
– Adatbázis ellenőrzése
– Gyanús fájlok keresése
– WordPress fájlok helyreállítása
– Új típusú kártevők elemzése, az ellenük való védekezés kialakítása

Garancia

Annyira biztosak vagyunk az alkalmazott technológiában, hogy a WebShieldre teljes pénzvisszafizetési garanciát kapsz!

Amennyiben úgy érzed, hogy a pénzedért nem azt kaptad amire számítottál, elegendő e-mailben jelezned, és már vissza is utaljuk a teljes összeget számodra!

Maximálisan elégedettek vagyunk a Webshield szolgáltatással, előtte évekig volt spam és feltörés problémánk, azóta minden a legnagyobb rendben a weboldalunkkal. Kiváló szakértelem, ügyféltámogatás, kommunikáció. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.

Demeter Edina

Ügyvezető igazgató, Kiddy World Kft.

Mi történik a megrendelés után?

A megrendelést követően a megadott e-mail címre díjbekérőt küld a rendszer, és megkezdődik az előkészület az oldal fogadására. A díjbekérő kiegyenlítése után (lehetséges utalással, vagy kártyás fizetéssel) küldjük a végszámlát, valamint egy linket a bővítmény telepítéséhez szükséges tudnivalókkal.

Ezek után már nyugodtan dőlj hátra, esetleg igyál egy finom teát! Mostantól nem kell aggódnod az oldalad biztonsága miatt! Feladatom az, hogy a honlapodat tisztán tartsam, és megvédjem a támadásoktól!

A bővítmény tevékenységéről havi szinten kapsz jelentést.

Ez a weboldal sütiket használ.

Kérlek hagyd jóvá, ha beleegyezel! Természetesen úgy is dönthetsz, hogy ehhez nem járulsz hozzá, azonban így lehetséges hogy a böngészési élmény rosszabb lesz!